Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Ok i can do the general reports without any issues using the typical add remove programs, ac identification, all that... however I have a personal need. I want a ...
Forum Discussion by TeleFragger | 15 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Ok so just performed an upgrade of CMS 7.1 Sp2 MP 1.1 HF4 to 7.5 SP1 HF5. Most went well but a few hickups. We have 3 environments... DEV - ...
Forum Discussion by TeleFragger | 12 May 2015 | 5 comments
I need a solution Ok I am not usually one needing urgent help but today (of course Friday) I am as I have just upgraded our environment from 7.1 SP2 MP 1.1 to 7.5 SP1 HF5. All went ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 08 May 2015 | 6 comments
I need a solution ok so we have 3 environments (DEV/TEST/PROD) and i upgraded DEV to 7.5 sp1 a while back testing everything for us to upgrade as not all solutions were available. Now ...
Forum Discussion by TeleFragger | 04 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Ok so I created a report for certain machines that have checked in within the last 7 days. We get 6 machines. Knowing at that site we should have 30.. started looking ...
Forum Discussion by TeleFragger | 13 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Ok so I have a simple report. OS Count of active computers. Works great and in Pie chart or Row Chart looks good but for this report I cant figure out how to get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 12 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution some quick easy points for someone... If memory serves me correct CMS 6 required off-box SQL and Altiris to reside on the same subnet. Does this still exist for ...
Forum Discussion by TeleFragger | 12 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution ok so in NS6 we had software set to a manual install and could be found double clicking the Altiris Agent. It was set this way when I started working here. We have ...
Forum Discussion by TeleFragger | 07 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution So anyone know what tables the information is if I decide to use the software portal? We need to be able to report on SWD thus we do not use tasks as they are ...
Forum Discussion by TeleFragger | 07 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Ok so our environment is locked down where our techs mainly run reports. I provide the reports, created a custom view, etc... all works. Been running on 7.1 for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 29 Jul 2014 | 9 comments