Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrade.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution I've seen Altiris NS SDK but not much on the DS side, wondering if there is SDK for Deployment Solution ? Btw, I'm looking for command line/API to ...
Forum Discussion by happyBoy14 | 14 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I need help in parsing the pectagent.log file located in \program files\altiris\altiris agent\logs folder of a winpe4 image... I need the help of a vbscript guru ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 11 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hello all, I'm having an issue adding software to the software library in Altiris 7.1.  When I go to the Import Software and click the ADD button I receive an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oscarc619 | 08 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution What is the best way to configure power options for laptops/desktops?  I have my base image in Hyper V and there are no options to setup the power configuration ...
Forum Discussion by rickray76 | 07 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Just wondering if anyone had a way during imaging for a task to determine if it's a desktop or laptop and if it's a laptop, install VPN.  Possibly create a ...
Forum Discussion by rickray76 | 07 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Good afternoon.  We use DS7.1 to push a ghost Image (.gho) file to the machine.  The techs need to Rename the machine to match our internal asset tag number (not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mhendel05 | 17 Apr 2014 | 25 comments
I need a solution What is the process for software deployment from altiris? Check this Check this thread https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sof... ...
Forum Discussion by blackboy | 30 Mar 2014 | 3 comments
Thoughts from a former Support Backline Representative After leaving support a couple of weeks ago to join a consulting firm called XCEND (shameless plug:  www.xcendgroup.com ), ...
Blog Entry by Thomas Baird | 26 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We have some challenges with installing machines outside of the headquarters. When a machine is booting up at one our locations it is looking for a PXE job but ...
Forum Discussion by NHH | 25 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution I noticed there are three servers showing in the PXE Server List   I deleted all three through the SQL Table called 'Sbs_Serverlist'. Now when ...
Forum Discussion by elrasho | 24 Mar 2014 | 6 comments