Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, I've seen that many people prefer Altiris utility "firm.exe" to copy files (drivers etc.) to imaged harddisk. Why so many are using firm.exe ...
Forum Discussion by weedee | 30 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello, When Distribute Image Task -task is applied to HP 6930p laptop (with default BIOS settings) Ghost starts restoration on WinPE automation and somewhere ...
Forum Discussion by weedee | 28 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello, I'm using Run Script tasks to install model specific drivers. I have Lenovo T400 and manufacturer provides only .sys and .inf files from download ...
Forum Discussion by weedee | 26 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello guys, We have environment with several subnets/VLANs. We're experiencing a lot of problems with clients receiving boot menu from PXE server. ...
Forum Discussion by weedee | 20 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, One of our Ghost image file (spanned in 3 parts) was accidentally deleted with shift+del. There's no backup tapes of the server. I've ...
Forum Discussion by weedee | 19 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, We have 1x DS 6.9 SP4 server with WinPE 2.1 and 5 PXE servers. PXE Servers are scattered to different sites. At the moment, we're deploying only XP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by weedee | 14 Jan 2011 | 16 comments
I need a solution Hello, If I create new computer named DESKTOP1 to Deployment Console, how I can make sure this computer is joined to domain with this name during image deployment ...
Forum Discussion by weedee | 08 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I had WinXP (x86) image from our customer. It was created using HP 8440p, all drivers were installed (?) and finally image was resealed with sysprep. ...
Forum Discussion by weedee | 06 Jan 2011 | 9 comments
I need a solution Hello, We have two PXE servers. DS server and one PXE server in remote office. Clients at the remote office are unable to receive boot menu during PXE boot and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by weedee | 05 Jan 2011 | 7 comments
I need a solution Hello, Can I install PXE Server to W2008R2 member server by launching AxInstall.exe from Deployment Server? Does UAC interfere with installation? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by weedee | 31 Dec 2010 | 8 comments