Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, I was wondering which is the best way to keep the network card drivers upto date. I have many times seen with new laptops that there are network card drivers ...
Forum Discussion by network101 | 07 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Hello. I have many driver specific folders for laptop drivers. These all have file names like "spxxxxx.exe" what i am after is a script or a way of detecting ...
Forum Discussion by network101 | 31 Jul 2013 | 4 comments
I need a solution Hello. When trying to deploy a image, I PXE boot, the drivers load, i go to the console and then deploy the pre configured task. The Ghost deployment window shows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 11 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Hello. Has anyone managed to do this successfully? I have tried many times extracting the files then using deploy anywhere to browse to the parent directory then ...
Forum Discussion by network101 | 16 Apr 2013 | 4 comments
I need a solution Hello. I have had this problem before. But this time it's let me down when I needed it. Im trying to image a HP frolio 13 ultrabook. When I boot to ...
Forum Discussion by network101 | 17 Dec 2012 | 10 comments
I need a solution Hello. I have some issues relating to the new frolio 13 -2000 ultrabook. When I try to use PXE to deploy and image to this I get something like, unable to contact dhcp ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 27 Sep 2012 | 5 comments
I need a solution Hello. Recently I am unable to successfully capture a image. When the prepare for image capture job is ran on the client (win 7 x64 sp1, with updates) the sysprep ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 10 May 2012 | 3 comments
I need a solution Hello. After a computer boots to pxe then runs the initial scripts, i would like this to show the result of an IP config command. Is there any way to have this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 15 Feb 2012 | 10 comments
I need a solution I have followed the procedure to add the drivers to the preboot, then went to create the preboot configurations, clicked recreate preboot environment, gone to the DS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 02 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Hello. Today I had to restart the DS server. I restarted it fine. But when a client tried to PXE boot the menu was empty > 0 (0) Next Device (BIOS/EFI) and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by network101 | 26 Jan 2012 | 4 comments