Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've created a Workflow type project that accepts a query parameter then reads mulitple databases and combines the results into a single array.  How can I pass ...
This issue has been solved
Forum Discussion by M Rutledge | 18 Aug 2014 | 4 comments
Dear Symantec, One of the increasing issues that I have, now that Symantec has made Service Desk 7.5 upgradable, is merging any changes to an existing Servicedesk Workflow into the new Workflows that are provided with the upgraded version. For ...
Idea by QuietLeni | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, i new using workflows and i have a problem, i have my primary model and secondary model, the situation is that i put a buttom "back" beacuse i have ...
Forum Discussion by Estefania Rdz | 14 Aug 2014 | 4 comments
You can easily turn text links: into into image links: by inserting the <img src> tag information into the List Select component, as follows: If you want to insert a custom image, you can use a full URL, but ...
Article by africo | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, Maybe somebody knows how to print workflow webform. hello Olga - there's a hello Olga - there's a PrintButtonComponent that can be used on ...
Forum Discussion by Olga Kachalova | 12 Aug 2014 | 1 comment
The Project has been designed to address a business requirement of a client who has a valid use case to modify the resolution date time and text when ticket is either resolved or closed.  The Project checks the following things before it allow ...
Article by SandeepShrivastava | 12 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I have created a custom form, based off of the video series found here. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bleggett | 06 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to open a workflow and am getting the message below. I can't seem to make it happy and it just closes. Windows Server 2008 R2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skiierj | 01 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Does anyone else having problems with web forms? My working workflows at a customer are still functional but rendering is off since upgrading from 7.1 to 7.5 All ...
Forum Discussion by SaschaH | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution When publishing my workflow I have the local server and one other standalone server showing up, how are the other workflow servers on the network found? I've ...
Forum Discussion by b3tts32 | 25 Jul 2014 | 1 comment