Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I need a solution. I`ve one array with data collected from GetGroupListComponent. All elements have name starting with ACL_RO_name1 and ACL_RW_name2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mm_pl | 23 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I'm looking for the steps to take a published workflow from a 7.1 server to a new Workflow 7.5 server and publish it there.  Any help would be greatly ...
Forum Discussion by John Atkins | 23 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Is the Table Generator only compatible with SQL Server?  I'm trying to use it with an ODBC connection to MySQL and it keeps throwing errors. On the ...
Forum Discussion by Lark | 22 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all I am fairly new to workflow, and I am trying to add a computer Object into AD using LDAP Add Entry method from the LDAP generator. But the component is ...
Forum Discussion by Niharika_d | 19 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution In Workflow 7.6 on Server 2012 R2 I'm attempting to use the .Net Library Generator but after I select it I'm immediately prompted with an error message ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lark | 19 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I'm trying to get Workflow 7 to install on a Windows 2012 server. I have IIS 6 Compatibility and ASP.NET installed but the installation says I need to have ...
Forum Discussion by PhilipRobichaud | 19 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hello I created a Workflow, where I have two Radio-Button-Lists. In the first one I have my Software from a Folder, from the Notification Server. in the other one ...
Forum Discussion by Turl | 19 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Can I have a transparent label background? I need to insert text on the image, I thought of using label on the image, but it takes a white default background on it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 18 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Has anyone installed WF 7.1 on Windows Server 2012? I'm trying to move my projects over but when trying to open the projects it's giving me a "This ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aryanos | 17 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hello, I have a problem with running Javascript custom behaviors on web browsers other than Internet Explorer. I've done everything like in ...
Forum Discussion by Firan | 12 Mar 2015 | 6 comments