Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Does anyone know if SQL 2008 R2 SP1 is supported with Workflow 7.1?  I haven't been able to find a clear answer anywhere. I found this document:  ...
Forum Discussion by Steve Wayment | 03 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Has anyone ever used Workflow with SCCM?  I am trying to use either the SCCM SDK or Powershell options with Workflow to automate several functions. As far as I can ...
Forum Discussion by Steve Wayment | 20 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Ok, I have found dozens of references on how to use the Additional Attributes mapping to return lists of users.  However, I can't find anything that explains how ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Steve Wayment | 22 Jul 2011 | 3 comments
Please add the Favicon option to Workflow projects.  It works beautifully with a Web Forms project, but as soon as the user is transferred to a Workflow, the page loses it's icon. (Endpoint Management, 7.x, Workflow Solution, Features) () ...
Idea by Steve Wayment | 31 May 2011 | 0 comments
Please allow me to sync Process Manager AD accounts from all of my domains using a single global service account.  I don't like having 5 different accounts that are being used to do the exact same function.  Cross-domain authentication works with ...
Idea by Steve Wayment | 31 May 2011 | 1 comment
I need a solution Can anyone tell me what this means?  I get it every time I try to publish a Workflow or run it in debug mode. CS1501 No overload for method ...
Forum Discussion by Steve Wayment | 11 May 2011 | 12 comments
I need a solution Hello, I installed some Windows updates last night, and now my Workflow software will not open.  I get the following error message for any Workflow software I try ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Steve Wayment | 10 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to install Workflow 7.1 on a new server.  I have installed the Symantec Installation Manager, but it will only allow me to create installation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Steve Wayment | 02 Apr 2011 | 7 comments
I need a solution Does anyone know how I would call a script or batch file on the local computer when running a published Workflow? Ideally what I'd like to do is use the ...
Forum Discussion by Steve Wayment | 06 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Hello, I have created an integration connection to write to a Lotus Notes document via ODBC.  This integration component works perfectly during debug, but when ...
Forum Discussion by Steve Wayment | 24 May 2010 | 0 comments