Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When publishing my workflow I have the local server and one other standalone server showing up, how are the other workflow servers on the network found? I've ...
Forum Discussion by b3tts32 | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution We have found that random process that are on a schedule to run are not actually running. we have two workflow servers one is version 7.5 and one is an old logicbase ...
Forum Discussion by Dkromm | 22 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I'm trying to create a component to read in xml data but having issues when compiling. I upload the file and it shows all of the data I need but when I compile I ...
Forum Discussion by b3tts32 | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I want to execute Collect Delta Software Inventory policy for specific machine through workflow. How do I do that? Thanks. If this is a SMP task, you ...
Forum Discussion by ronak8590 | 22 Jul 2014 | 5 comments
ITMS 7.5 SP1 HF1 is available through SIM. It has the fix for the following issue: You can access the ITMS 7.5 SP1 HF1 release notes from the following location: Symantec™ IT Management Suite 7.5 SP1 HF1 powered by Altiris™ technology ...
Blog Entry by kedar_k | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, Suppose the result of my query (output of my integrated component) has for example 3 rows and 2 columns:               col A                col ...
Forum Discussion by Rich_A | 18 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution HI, I have created a workflow for deploying the software.Now I want to check whether the software is installed or not from the Inv_AddRemoveProgram table. So how ...
Forum Discussion by ronak8590 | 18 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We are new to workflow and trying to set up the server.   I have installed it and am able to use the designer to create and test a basic workflow, but when I try ...
Forum Discussion by SonicGT | 17 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello!  I created a WF-projects which must autostart using a schedule every 3 minutes. And it does that. But after 5 seconds after each start it starts again. What ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bold | 13 Jul 2014 | 3 comments
Symantec, At the moment, if I want to make a choice list in Workflow, I can do it, but it is usual that a list of choices for a value can have spaces in it, "Process Started" and "Process Stopped" (so we can populate dropdowns), ...
Idea by QuietLeni | 11 Jul 2014 | 0 comments