Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I'm trying to create a computer filter where the Primary User ID contains "TRP" from the code below, but with no success... What's wrong? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zebulon | 04 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi I need to change the Approval setting for a certain application. I remember when I created the application i got another tab that was called Software Portal, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by baatch | 03 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, There is confusing information on support for SQL 2012 between the Support Martrix and the ITMS Implemention Guide. The support Matrix states SQL 2012 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lotsill | 25 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Is there a table in database which lists the current agent version? I found serveral filters which have the agent version hard coded.  If I create a custom report ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EathenR | 17 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Can I send tasks from a 7.5 Management Point to legacy clients? What can a legacy client do?  Can it successfully send inventory which will be processed? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EathenR | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I have the current hotfix updates for the Symantec/Altiris 7.5 SMP platform.  I'm working on migrating our SMP Internet Gateway for the cloud management to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dfg | 29 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Good day. We are currently running CMS 7.1 SP2 MP1 with about 1500 nodes world-wide in a mixed OS environment.  Currently we are trying to install our current ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PatrickH.Coleman | 19 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I am starting to see a lot of these 2 errors in my SMP log.  hundreds a day. I am not sure what they are referencing and how to resovle them.  I don't notice ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SonicGT | 09 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution The upgrade documentation states I should enable the Legacy Agent Communication setting before upgrading.  I'm current on 7.1 SP2 MP 1.1 Rollup 8.  How do I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EathenR | 07 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution The product support matrix has confusing docuemnetion on the support OS for Site Server and Cloud Enabled Management Gateway The support matrix does list Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lotsill | 05 Jan 2015 | 1 comment