Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I've been running SMP 7.1 SP2 MP1.1 for quite awhile now with no problems but this month I noticed that the accessibility of my Symantec Management Console is ...
Forum Discussion by Clint | 26 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi guys,  since today when a user opens Software Portal by right click to Symantec Management Agent it opens, but asks for credentials. When you type in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by david_sttz | 22 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi have a situation that I am seeing in 2 separate environments, each on different versions but both experiencing the same problem in regards to the agent ...
Forum Discussion by msigler | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution As part of an organizational move to a new, consolidated Active Directory domain, we're taking the opportunity to replace our aging Notification Servers with new, ...
Forum Discussion by JaredSeth | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Need help figure this out. I have SMP 7.1 Altiris and just added a new location  with a specific subnet and it was added successfully. I also added the new location to ...
Forum Discussion by SamAdmin | 11 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello I have a problem with processor data gathering process. The issue concerns 15 machines (VMs) with OS Windows Server 2003. I can find missing data regarding  ...
Forum Discussion by TomaszK | 11 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution The task keeps failing due to the following error.  I'm unable to find the GUID in the database..  An unknown exception was thrown.   ...
Forum Discussion by KOldfield1983 | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Folks, I have created a dynamic query using raw sql query, but after saving the filter and when I do the update memebership, getting below error. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rajeshm_81 | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Is there a report or something that I could use to view all the groups a computer is a member of? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlawson | 05 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I have a managed software delivery that I want to run as a fixed local user account. I've tried leaving the domain field empty in the Advanced Options ...
Forum Discussion by ddn123 | 04 Dec 2014 | 2 comments