Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, The table in the cmdb called Inv_Client_Task_Resources is not showing the correct status of computers online. It has by default set them all to online, ...
Forum Discussion by Frank De Pauw | 28 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a number of clients that are showing this error in their logs   Invalid data received in http reponse. Expected 910 bytes, received 0 ...
Forum Discussion by davamac | 26 Aug 2014 | 1 comment
ITMS 7.5 SP1 HF2 is available through SIM. It has fixes for the following components: Symantec Management Platform Deployment Solution Inventory Solution You can access the ITMS 7.5 SP1 HF2 release notes from the following location: ...
Blog Entry by kedar_k | 26 Aug 2014 | 7 comments
Attached is an excel sheet with the mappings for the following Tables>Columns>Solution Views>Tables>Columns>Solution Stored Procedures>Tables>Solution Functions>Tables>Solution All of these were created on ...
Article by eglismann | 26 Aug 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) It looks like SMP 7.5 SP1 HF2 is available through the SIM for the SMP and Inventory & Deployment solutions! Discuss anything ...
Forum Discussion by Ray OConnor | 26 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, Am working on the workgroup envornment and there are many system with same hostname due to which duplicate hostname are not reflecting on the console . ...
Forum Discussion by Sudarshanp | 25 Aug 2014 | 4 comments
A Quick Fix As suggested by the title I recently had a problem with MS revoking updates. It seems simple enough, but even though those updates are marked as disabled in the Altiris ...
Blog Entry by dpatterson3485 | 21 Aug 2014 | 0 comments
Is it possible to add a check box to save script output for failed tasks only? I know it's best practice to not save script output to save resources but sometimes a job/task will fail 1/100 and I'd like to see the actual output instead of just ...
Idea by jason.f | 20 Aug 2014 | 0 comments
Dear Symantec, Thank you so much for all of the efforts that you have put into the latest releases of SMP 7.5, etc and for the updated documentation. However, although most of the documentation has been upgraded, these documents, showing the ...
Idea by QuietLeni | 19 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution We upgraded from 7.1 SP2 MP1.1 to 7.5 SP1 MP1 None of our servers or clients will connect to a task server now. We are unable to push the new agent. My client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenB. | 18 Aug 2014 | 2 comments