Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I currently have a piece of agent based software I deployed with a managed software policy that is version 1.0 A push from the software's server was made to ...
Forum Discussion by Brandon | 11 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution The last day or so I have been trying to create a sysprep image of a windows 7 x86 and x64 machines and each time it fails at the prepare for image capture. I get the ...
Forum Discussion by mikeb90 | 11 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution SMP 7.5 SP1 on Server 2012 R2 JRE 7 U60 Is anyone finding the java applet used in the Actions > Edit Package option for a software package really slow to ...
Forum Discussion by Lark | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I recently had to rebuild our server and I am in the process of installing 7.5 again. I want to stick with 7.5 HF5 for now so during the clean install I pointed to my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brandon | 09 Jul 2014 | 4 comments
Please ad an option in the software portal settings to remove ability for users to request unlisted software.  Very often users will request items that are listed.  Also, we do not currently have the manpower actively monitor all of the unlisted requests ...
Idea by burndtjammer | 08 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, I have been trying find information about upgrading our windows 8 machines to windows 8.1 with out using teh windows store. Is this possible to do via ...
Forum Discussion by Tiberiustt | 04 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys, I have a tricky problem on a computer. I have changed the softwareportal link in intrant by creating a shortcut called "Softwareportal.lnk" ...
Forum Discussion by david_sttz | 04 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We have a Centreon-Nagios monitoring platform. We want to know if there are any special checks for monitoring correctly the Altiris Notification Server ...
Forum Discussion by Estrella | 04 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution An example of the problem is shown in the below pic. This PC does not have Adobe Reader 10.1.9 & 10.1.10 installed.  How do I fix this to show only the correct ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Scott W. Allen | 03 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I could see there was dicussion on this topic here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/get... . We are now planning to upgrade everything to 7.5 ...
Forum Discussion by Kada | 01 Jul 2014 | 2 comments