Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution We have just built a new backup server with Backup Exec 2014 installed to replace our current backup server running Backup Exec 12.5 Can we restore a backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rich980 | 02 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I need to backup Exchange 2013 on Windows Server 2012 R2 Standard. My Backup Exec Installation is 2012 SP4 with latest hotfixes. Can anybody tell me what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fwolf | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I am curently having an issue backing up a server with server 2012 on it.  I have backup exec 2010 R3 SP4 (installed on server 2008R2) with latest patches, agent is up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Judh | 01 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All ! I download ISO file with BEWS 2014 SP1, unpack,  copy distributive to target server and start installation. Tht installer checked software and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ub40 | 01 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Currently we have: - Symanec Backup exec 2012 sp4 on Windows server 2008 R2 - vSphere 5.1.0 (4 ESX servers and vCenter controlling them)  with few virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ARPSA | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I would like to promote CASO environment with BE2014 and I have 3 media servers. Main Site: 1. ServerA backs up 10 SQL servers. 2. ServerB is BE server and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Inventino | 30 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hi   We have BE 2010 R3 running on our server (2008 R2 SP1) , we want to try the 60 days trail of BE 2014, but we don't have a test server to test on. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 30 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm trying to find a way to upgrade our current BE 2010 R2 to 2014 butI can't seem to find some answers so i thought I'd post here. 1. Do I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by archie31 | 30 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution We have two domains in our forest. The Backup Exec server and the client server from which the data was originally backed up are members of the child domain. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tech43 | 29 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I have an exchange 2007 vm to backup with backup exec 2012 vray. I use vmware agent to backup the machine, but the machine freezes for 5 or 6 hours when BE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bellissimopython | 29 Sep 2014 | 2 comments