Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have Backup Exec v14, running on server 2008 R2.  Everytime I run a differential, or a full backup, the job completes successfully.  However, after the backup, my ...
Forum Discussion by aaron.butler | 17 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, I recently set up a backup job for a newly created folder on our file server that was configured for DFS (Distributed File Syste). I didn't ...
Forum Discussion by Richard_2222 | 17 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution In BE2014, to create new storage on a volume, besides to create a BEData folder on the volume,will BE delete the other existing folder or files  on the volume? Do we ...
Forum Discussion by SymQNA | 17 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I am having difficulty configuring Backup Exec to backup my Microsoft SQL Express databases on multiple computers that are part of a Rockwell Automation software ...
Forum Discussion by DaveBechtel | 17 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Been failing backups over the last week on our file server; Server 2008/BE 2012. Credentails fail when tested. Relized we were on Clu02 and move to Clu01 and ...
Forum Discussion by BinaryPirate | 17 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Error during backup exec 2014 installation See this See this document http://www.symantec.com/docs/TECH218124 Check if the MS hotfixes per ...
Forum Discussion by TRAORED | 17 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi there, Please can someone advise where to get the latest patch's / service packs for Backup Exec 10d. I am sure we are on SP5 now but my media server ...
Forum Discussion by DDS_Support | 17 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, our customer's BE is BE 2014 SP2 on Windows Server 2008 R2 SP1 std. All the clients are Windows (Windows Server 2008 R2 SP1 std or Windows 7 SP1 Pro). They ...
Forum Discussion by liuyang | 17 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution HI  BE 2014 With Deduplication Disk( upgraded From BE 2012 SP4) is not deleting Expired "Exchange 2013"  VM & Database Backups . i tried Manually ...
Forum Discussion by mgmasterv2 | 16 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution My all restore jobs are failing with an error- Final error: 0xe0008444 - An error occurred while scanning the catalogs. The job will not continue. Check for ...
Forum Discussion by BEguy | 16 Apr 2015 | 2 comments