Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi, I have BE 2014 SP2, windows 2008 R2 SP1. I have upgrade Backup Exec 2014 to SP2. All virtual machine backups end with the error 0xe0009b61: ...
Forum Discussion by enzo | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I am looking for the latest tape device drivers (tapeinst.exe). I find a Symantec URL ( ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 28 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have BackupExec 2010, I Install the agent in a Red Hat 5.11, but when I try to list the folders on BackupExec I heva a problem, the folders of the server ...
Forum Discussion by rcunha | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have backup Exec 2012 and when i attemp to restore, i get the following error message: the supplied datetime represents an invalid time for example ...
Forum Discussion by lanloun | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I have installed Symantec Backup Exec 12.5 agent(Push Installation) in Windows 2012 R2 server. I have followed bellow URL, but each time getting same error while start ...
Forum Discussion by sazzad | 28 Apr 2015 | 4 comments
No I need a solution Hi, Can someone  explain the  difference  betweek Tier A and Tier B  ? Thanks ...
Forum Discussion by Scuba1900 | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am confusing on agent compatibility. Since some agent is using BE 2012 sp3 only. From Administrative guide, I found Backup Exec 15 can ...
Forum Discussion by William Lawance | 27 Apr 2015 | 20 comments
I need a solution I had to uinstall and reinstall BE 11d from this 2003 server I have.  I'm mostly all move to 2012 (it's not a great product but it is what it is) ...
Forum Discussion by jstrowe | 27 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I'm having issues backing up another server in our network that is part of a different domain. I added the SBS 2011 server to BE2014 and installed the ...
Forum Discussion by 3s1k | 27 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Guys,  I am renewing a license on BE 2014, however, the installer has been deleted. BE is updated via liveupdate with SP2 and Hotfix. Now, which installer ...
Forum Discussion by Eric VF | 27 Apr 2015 | 3 comments