Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I recently catured an image of a users HDD with Ghost 11.0.1. After examining the .GHO and .GHS files it doesnt seem like all of the data was captured, only 11.5GB ...
Forum Discussion by mlbrady537 | 30 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We have Backup Exec 2010 R3 which is installed on 2008 R2 server. We are running jobs on B2D and on tape, B2D jobs are running successfully but jobs which ...
Forum Discussion by nitin ranjan | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, As above really... I am creating backups of VM's (VMware) using AVVI agent with SAN Transport. These VM's do not have the Backup Exec RAWS agent ...
Forum Discussion by LozBC | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Currently, we have a BE2012 backing up our environment. This includes two hyper-v clusters with about 6 VMs each. I have seen numerous information regarding ...
Forum Discussion by gpn43 | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I've just taken over a backup exec 2012 server and my main issue at the moment is that the person that set up the SQL backup, just did it as a file ...
Forum Discussion by Azeronti | 29 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution After a VMware Tools update on one of my VMs backed up with Application GRT, Backup Exec 2012 SP4 started complaining: V-79-8192-38331 - The backup has detected ...
Forum Discussion by Artegic | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution There is a known issue within BE 2012 where for whatever reason, jobs that were confingured in the console mysteriously disappear, and a flashing warning icon appears ...
Forum Discussion by MrKristoff | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Support, I'm getting this strange error that re-ocours when running the daily backups, I'm using BackupExec 2010 R3 on Server 2008 R2. Job ended: ...
Forum Discussion by EV_EXEC | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Backup Exec 2012, Server 2003, Exchange 2007, Exchange agent installed. For the first time I have tried to restore an individual email that was deleted yesterday, ...
Forum Discussion by JulianF | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I've just installed and configured Backup Exec 2014 on a Windows 2012 R2 Hyper-V server and I'm receiving the following exception when I attempt to run a ...
Forum Discussion by tundrageek | 28 Jul 2014 | 7 comments