Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I have a new server 2008 r2 and for some reason i cant establish a trust to with backup exec 2012 and the server I keep getting an error message Warning: ...
Forum Discussion by desireemm | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution The exchange job we have set to run every thursday night keeps on failing and we get the following error,  e000fedf - A failure occurred reading an object. any ...
Forum Discussion by fabbasi | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution After much fighting with slow NAS products, I built a custom NAS server to act as my dedupe store. The new NAS has enough computing power and storage to do IOPS ...
Forum Discussion by Gordon Fecyk | 22 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, does anyone know if it is possible to create a backupjob using BEMCLI (PowerShell) for a NetApp CDOT Cluster? It always fails when evaluating if the volume ...
Forum Discussion by icttpz2 | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hey guys, We currently have 2Gig set up through NIC teaming for our backup exec setup.When we have backups running, it barely reaches 35-40% of the bandwith.  ...
Forum Discussion by MkElite | 22 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hy Guys, Configuration On Storage that Say "Allow Backup Exec To Delete All Expired Backup Sets" , is it work for Tape Based Storage too or Only the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vero Wahyudi | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution I am lookng at the Hardware compatibility list for BExec 2012. 1. What does the column mean that says "Library Inquiry/Drive Inquiry"? 2. I dont see ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution I am running BE 2012 SP4 on MS Windows Server 2008 R2 SP1 64bit.  The BE DB repository is using a local instance of SQL Server 2005 SP4.  I am trying to upgrade to BE ...
Forum Discussion by surfnturf81 | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi there, We are using Backup Exec 2010 R3. Every day one of our backups sticks on snapshot processing. Usually we just stop the services and the backup ...
Forum Discussion by m.brunt | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution Bonjour  J'ai un soucis de sauvegarde depuis quelques semaine sur mes sauvegardes. J'utilise Backup Exe 2010 R3. J'utilise de Bandes LTO4 ...
Forum Discussion by Matt.WIDIP | 21 May 2015 | 1 comment