Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution We recently installed BE11d on our backup server and things have been working pretty well.  Last week my boss asked me to create an encryption key, which I did ...
Forum Discussion by David Jennings | 24 Apr 2008 | 2 comments
I need a solution We just installed 11d on a new server and added remote agents to each of the 2 nodes in our Exchange 2003 cluster(we have the Exchange agent installed on the server).  ...
Forum Discussion by David Jennings | 07 Apr 2008 | 2 comments
I need a solution I tried pushing an 11d agent w/ the AOFO to 2 SQL 2K servers over the weekend and when they came back up I was unable to access EM and the MSSQL services on the ...
Forum Discussion by David Jennings | 01 Apr 2008 | 0 comments
I need a solution We have 2 W2k3 EE servers in a cluster for multiple applications, one of which was BE 10.0.  In moving to a new version of BE we have decided to move BE to another ...
Forum Discussion by David Jennings | 01 Apr 2008 | 0 comments
I need a solution I'll be installing 11d clients on our 2 Exchange servers this week and was wondering if it's necessary to install the AOFO on the servers in order for the ...
Forum Discussion by David Jennings | 31 Mar 2008 | 3 comments
I need a solution We have to move to 11d by the end of the week so I was wondering if there is a neat way to export the selection lists from our current jobs to a format that's ...
Forum Discussion by David Jennings | 17 Mar 2008 | 3 comments
I need a solution Are there any recommendations for backing up the Journal mailbox in Exchange?  We're running a full backup everynight, a brick-level job as well as a separate IS ...
Forum Discussion by David Jennings | 17 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution We currently have v 10.0 5484 installed on a media server.  Rather than upgrade to 11d on that server we have installed it on a new server and would like to begin ...
Forum Discussion by David Jennings | 11 Mar 2008 | 3 comments
I need a solution The specifics: BE v10.0 rev 5484. Exchange EE w/ SP1. Windows 2K3 Up until Thursday night all was working fine w/ respect to backup and restore of Exchange(working ...
Forum Discussion by David Jennings | 10 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I just did a fresh installation of 11d on a W2k3 box that we're dedicating to BE.  Previously we had 10.0 on another server and I was wondering if there's a ...
Forum Discussion by David Jennings | 21 Feb 2008 | 0 comments