Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution This Exchange Server was upgraded from BE2010 to BE2014 and we created a new BESA as part of the new install. The BESA was created per instructions ...
Forum Discussion by NetTech_Sunnyhills | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi I upgraded from R2 as I lost all contact with my media servers. This update now gives me access to the back up exec however my agents dont seem to be connecting to ...
Forum Discussion by Stephen Hughes | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution good morning, have a consultation All the events of incidents and statistical reporting each job runs and reaches froman@senace.gob.pe mails; and other users get ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi We have an old backup of 6 TB that was done as a one-time full backup a few yeras ago and contain 5 lto 5 tapes we used the ADBO when the backup was done ...
Forum Discussion by dori_bashan | 27 May 2015 | 4 comments
I need a solution in BE15 I have set fast connection and sync log on both CAS and MMS server. But the BEX_server_000xx.xml files cannot sync to CAS in time, and it caused failure to ...
Forum Discussion by Kimmy Shun | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution dear, i have some problem with backup to tape. backup to tape always queued. and the proccess very long time. finally i cancel the job backup. - symantec ...
Forum Discussion by RIDHO07 | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone I want to reinstall the operating system on the Backup Exec server. Current Version BE: BE 2014 V 14.1 Rev. 1786 (64-bit) I found an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dukedizel | 27 May 2015 | 2 comments
I need a solution In BE15, I run the full job with autoloader tape backup once and successfully(without run diff job).Since there is problem with tape backup, then I changed the full ...
Forum Discussion by Kimmy Shun | 26 May 2015 | 3 comments
I need a solution The autoloader can run unlock job in BE2010 R2, but after upgrading to BE15, unlock and lock is dim as attacched screen. Would you please advise? Thanks ...
Forum Discussion by Kimmy Shun | 26 May 2015 | 2 comments
I need a solution We have a dual slot tape library that connects via SAS to our physical media server. It used to be attached to the back of a NAS that we would use the Linux Media ...
Forum Discussion by Mgamerz | 26 May 2015 | 3 comments