Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All I am currently in the middle of upgrading my SEP clients from 11 to 12.1 and have ran into an issue with the deployment process. Upon rolling out ...
Forum Discussion by ctennyson | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution What are the recommended settings / policies for Symantec Endpoint clients to help protect against the Crypto Viruses like Cryptowall and Cryptolocker? Thanks! ...
Forum Discussion by CTS-Tech | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all.  A quick Google search for things like "importpackage outbox" is enough to return several results on this issue.  The newest info I can find was in ...
Forum Discussion by MIXIT | 29 Jul 2014 | 2 comments
We have many different varieties of installation based on the different location and uses for the client. We use the same set of install media for the installation so that it can be deployed and run on a mass scale for our environment. There are many MSI ...
Idea by andrewgreene | 29 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, I just upgraded from SEP12 to Symantec Endpoint Protection 2014, I have installed the SEP Manager 2014 to a server (Server 2008 R2 64) which is a Domain ...
Forum Discussion by b.15101r.14944a | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution SEP will periodically decide to block the otherwise very nice Synergy (synergy-foss.org) keyboard-video-mouse sharing utility. I have tried creating an allow-all rule ...
Forum Discussion by bicoastal | 29 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have an estate that has 7 GUPs on it all the other GUPs seem to work fine and update at a good rate but I have one GUP that seems to be constantly be playing catch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GeoGeo | 29 Jul 2014 | 9 comments
At the moment SEPM has the ability to set a delete machine after being offline for so many days but this works on an overall SEPM basis. It would be useful to have this on a group basis for estates that have a citrix based setup that reboot from a cloned ...
Idea by GeoGeo | 29 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I have recently noticed on SEPM (12.1.4 MP1a) while exprting install package with full contents shows (471.58 MB) but Basic content - (54.9 MB) only....Is this ...
Forum Discussion by Sankara | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I attempted to follow the instructions here http://www.symantec.com/business/support/index?pag... http://www.symantec.com/business/support/index?pag... ...
Forum Discussion by Steve2014 | 28 Jul 2014 | 2 comments