Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, Recently I have come across a situation where I was not able to export a client package from the Symantec Endpoint Protection Manager Console. After ...
Forum Discussion by Jagan_SEP | 24 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution When starting my computer I get a message indicating that NT Kernel_System has changed and asks if I will allow.  I am not sure what this is and if I should allow.  ...
Forum Discussion by mhhay | 24 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, I have installed the SEP 12.1.5 today, everything is fine except there is an alert which pop out every 5-10 minutes - "Port scan attack is ...
Forum Discussion by EHK | 24 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Upgraded SEPM (running on Windows Server 2012 R2) to 12.1.5, and clients don't show in GUI. When I click Details it shows number of clients, when I run ...
Forum Discussion by RSASKA | 23 Jan 2015 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) <...>\Symantec Endpoint Protection Manager\apache\logs\reporting.log The reporting.log contains many logs like: ...
Forum Discussion by ronvdburg | 23 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution We've recently had some internal discussions regarding what is considered "out of date" with regards to virus definitions.  So for example, your SEPM is ...
Forum Discussion by dbamberg | 23 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi evryone, I need an advice not a solution... I hope that i'm not bothering you whit such demande....but this is the only SEP Expert's assembly that ...
Forum Discussion by anekkab | 23 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Is there any tool or SQLquery to get the details of shared and non-shared policy in the SEPM like to know how many policies exist and their details.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Secin | 23 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution We are in the process of bringing a new group into our company and we need to get their antivirus situation resolved quickly but I'm not sure exactly how to go ...
Forum Discussion by dpeters11 | 23 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution hi all we are running SEPM v11.0.6 on a 2008 server and ive noticed that our definitions have stopped updating. ive tried running the Liveupdate (LUALL.exe) ...
Forum Discussion by maZuka | 23 Jan 2015 | 2 comments