Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution This is my first go at GSS 3.0 and I am having trouble with clients (Windows 7 computers) not showing in my GSS 3.0 console (Server 2012 R2). I can install the client ...
Forum Discussion by Library Guy | 10 Feb 2016 | 1 comment
No I need a solution  Locally i can run software on the ghosts software share but when i 'distribute ...
Forum Discussion by gsheal | 10 Feb 2016 | 3 comments
I need a solution Hi there Have a shared area with software on the ghost server and am trying to throw out remotely. If i log onto a workstation i can log into the share to run the ...
Forum Discussion by gsheal | 10 Feb 2016 | 1 comment
I need a solution I am looking at building new high end computers for our customer and was wondering if anyone has had any experience with pushing an image with Ghost to SM951 M.2 256GB ...
Forum Discussion by Widgets | 09 Feb 2016 | 0 comments
I need a solution Receiving the following error when trying to capture image: Error -99 during imaging process. Please help.  Thanks. ...
Forum Discussion by farmer22 | 05 Feb 2016 | 2 comments
I need a solution We currently have GSS 3.0 installed, we are migrating from 2.5. I have setup PXE configuration(DHCP server is not on the same PXE server) and MTFTP. The problem we ...
Forum Discussion by adamwhiles | 04 Feb 2016 | 1 comment
I need a solution Hello, So i made a disk image for my laptop when i just got it, i used ghost v. 11.5 on windows 7 professional 64bit, and i did disk to image..and i set image quality ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kinan82 | 03 Feb 2016 | 9 comments
I need a solution We are in the process of testing Ghost Solution Suite 3.0, coming from 2.5. Previously we were able to execute a batch script that is stored locally on the ...
Forum Discussion by adamwhiles | 02 Feb 2016 | 2 comments
I need a solution Trying to create a new image using new Ghost Console, erros we keep getting are "image file ios on drive being imaged"... this is using the Job wizard and is ...
Forum Discussion by Xristos65 | 01 Feb 2016 | 4 comments
I need a solution I've just done remote agent installs on two machines. They are part of a domain but have a local account with admin privs. After the remote agent installs ...
Forum Discussion by mseery | 28 Jan 2016 | 2 comments