Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution We have a new product with a built in help request system.  The system sends an email based on the form the user fills out and information provided by the server.  We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CygnusX-1 | 06 May 2014 | 2 comments
I need a solution When you setup a Task in Helpdesk 6.0 to create a new incident there is an option I can't seem to find any information on.  When you first create a Task it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CygnusX-1 | 01 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution I need help on a Validation rule. I have three  queue groups.. PLM L1 PLM L2 PLM L3   I have a rule working but they want to change things up. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KirkH | 23 Aug 2013 | 2 comments
I need a solution I am not sure where to start with this problem. I have users in one of my domains. NONE of them show up as an assigned worker in the queues in helpdesk. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KirkH | 13 Aug 2013 | 5 comments
I need a solution Ok I have a weird one. I don't know how to really explan. When an incdent is started the start date is set as the current date..  Set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KirkH | 16 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, I am new with HelpDesk. I have linked incidents that I can now push the status from the parent to the child. However when I close a Parent/Child the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KirkH | 13 May 2013 | 2 comments
I need a solution We have run into an issue where users logging into the WinUser interface are getting the 'You are not authorized to use Helpdesk at this time' error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CygnusX-1 | 19 Apr 2013 | 7 comments
I need a solution Hello All,   I am having some problems with my helpdesk solution 6.0 SP3.  Yesterday I had accidentally powered down the powervault that was hosting the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hawkster78 | 18 Apr 2013 | 6 comments
I need a solution Today I went to "Admin > E-mail Templates > List E-mail Message Templates" and the page is completely blank! I only have the "New" option to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 27 Mar 2013 | 5 comments
I need a solution Hi all, Is it possible to create a Helpdesk ticket automatically, example via a task that run every end of month? We are still using Helpdesk 6.5 thank you ...
This issue has been solved
Forum Discussion by efyuze | 19 Mar 2013 | 8 comments