Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Windows 10 shows the files were created by Ghost 2003 from Dos System boot. The files are in correct folder and their names are ok but the Ghost dont' ...
Forum Discussion by kalamasu | 30 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution  Dear Support,  My user encounter BSOD on Windows 10. Currently we are using Symantec Endpoint Protection on cloud. When I check, it has an error that has ...
Forum Discussion by trafalgar | 20 Dec 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am aware that Backup Exec CPS is outdated and no longer in use, however unfortunately my current company still insists on using this product. We ...
Forum Discussion by UKRDGVero | 10 Dec 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I could not find anything that will guide me to create a report where I can query the additional comments from my Help Desk incident's Satisfaction Survery ...
Forum Discussion by SChi | 20 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, We need to configure our Altiris Help Desk 6.5 to point to our new Exchange server. I could not find a guide or manual for this and this is out of ...
Forum Discussion by Ron339 | 20 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello. We are still on Altiris Helpdesk 6.x at the moment and will probably still have it in production up to some point in time this coming Fall. The potential ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 04 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello,  I have been trying to find a solution to my current problem with no luck. We are using Altiris Console 6.5 as our helpdesk system and it was here before ...
Forum Discussion by i6Shot | 13 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution When trying to create a ticket through the webservice, we can getting the following errors in the Altiris log viewer: Process: w3wp.exe (1956) Thread ID: 5432 ...
Forum Discussion by james_over | 26 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution We are still using the Altiris HelpDesk 6.x solution installed on a Windows 2003 server.  However, with the end of life deadline looming, we need to move it to at ...
Forum Discussion by newbie2 | 16 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, Anyone has successfully migrated Altiris 6.5 to a new server that is running 2008 OS? Can someone provide some documentation? Thank you. ...
Forum Discussion by ahtshun | 30 Sep 2014 | 3 comments