Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution IS pcA ever going to be supported uisng CEM ? Nope, it not be supported Nope, it not be supported till yet. Check igor comment ...
Forum Discussion by JannasTo | 12 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution We have pcanwyhere working on the domain and its fine. It uses Active directory for authentication. If I try to log onto a workstation that is in a workgroup this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 17 Jul 2014 | 3 comments
Is there ever going to be a 64bit PCanywhere thinhost. I would like to include it in my x64 WinPE image. Agreed.  :( Agreed.  :( Is it reasonable to expect Is it reasonable to expect some reply from a symantec employee to say either way ...
Idea by JannasTo | 27 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Does pcA determine the speedlink and adjust accordingly when connecting to clients. I notice some windows 8 7 clients goto a black background when connecting. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 25 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution I always thought that if a workstation was on the login screen then PCA would not prompt to accept the connection but would go stright through. Did it used to be like ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 24 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution I had modified my x86 WinPE to include PCanywhere and bginfo which works fine. I created an x64 Winpe it doesn't work. When I try to run it manually in WinPE i ...
Forum Discussion by JannasTo | 13 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution We use servers as the platform for the tech guys to connecto to clients. Just recently our server 2003 box started cauing issues. If you tech tries to connect the ...
Forum Discussion by JannasTo | 09 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have a tech support person complaining that everytime he connects to a machine after a couple of minutes the connection drops. Any troubleshooting logs I can look at ...
Forum Discussion by JannasTo | 06 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I seem to have a problem with PCAnywhere for our remote users who are connected over checkpoint VPN. If we try to connect it comes up with the login box (the one ...
Forum Discussion by JannasTo | 21 Sep 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, I am setting up the PCanywhere (latest version with CMS) to work over checkpoint VPN. I opened all the ports required so there are no dropped packets when I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 03 Sep 2010 | 3 comments