Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution HI, Why is that while testing in SWS the application requires more RAM while in normal testing  i.e. via just SWV admin it works fine? e.g. while testing in SWV ...
Forum Discussion by Rachna | 28 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hello!    We want to use Pre Cache option - icon, but it does not work. The only option for the user to stream application - is to open portal and choose an ...
Forum Discussion by bold | 13 Feb 2014 | 11 comments
I need a solution Hello I installed streaming server (Version 7.5.0.493 ) from trialware on newly setup 2008 server. I uploaded a package and assign it to a user. After some time in ...
Forum Discussion by qinghe_li | 05 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi I have an app that requires the user to "Create Global Objects" right in windows 7 Running under a tradional msi install I can run ntrights -u ...
Forum Discussion by sumpster | 26 Nov 2013 | 0 comments
I need a solution Can i package all types of software ? Are there clear limitations to what software i can package / stream? In our organization we use a lot of different sometimes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by la_ripper | 20 Nov 2013 | 3 comments
I need a solution This might be more of an Idea but Jordan asked me to post this... Is there a way to limit where SWS apps present... perhaps limited to subnet or some other ...
Forum Discussion by HighTower | 12 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution Here is the scenario: Windows 7 SP1 Streaming agent 7.5 Symantec Endpoint Protection 12.1 On a freshly imaged computer if we install the SEP agent ...
Forum Discussion by Opaez | 05 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution Hi all, Just a simple question about Workspace Virtualization / Streaming: Can i package all types of software ? Are there clear limitations to what software i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by levd | 21 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution After we have tested the streaming virtualization product. Notice one big issue with the product. It seems to block the access from anyone (includes the administrator) ...
Forum Discussion by TheWillster | 29 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Hello!   I have a problem launching virtualized Adobe Professional 11. I am using Virtual Composer 7.5. During packaging process all is ok. After I import the ...
Forum Discussion by bold | 19 Sep 2013 | 5 comments