Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, I'm trying to solve our issue posting here because no solutions right now from Support :-( Our environment is: - Windows 8.1 Update 1 x64 - ...
Forum Discussion by Licenses LCFIB | 24 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I have SVW 7.5.770 and virtualized IE8. On local PC with Windows 7 x86 I have default browser IE9. IE8 and IE9 are working correct. But when I try to open link ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jacek Lenart | 16 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello ! I have virtualized an application who help user to find informations on our cars. So when I activate the application it work fine, but when I try to ...
Forum Discussion by Memba | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I've looked around, but haven't seen anyone with this issue, so I'm wondering what I'm missing. I built an IE 8 .xpf file (I'm on v7.5.749 ...
Forum Discussion by etk1131 | 09 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Guys, We have a client that is interested with SWV but not on CMS as they have BigFix already in the system. Have anyone tried/test deploying SWV agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marilou | 04 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I have deleted all the layer entries in the SWV admin by mistake. However, the files are all remaining under the "virtual" store (FSLRDR). Is it possible ...
Forum Discussion by vde | 10 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, Would like to ask on where we can get definition files for IE 6,7,8,and later versions that will work on Windows 8.1? Thanks! (Endpoint ...
Forum Discussion by Marilou | 04 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution After installing symantec endpoint client and provisioned the base windows 7 image in VDI, when logging in as a user, access to open the Symantec client "Live ...
Forum Discussion by pburns | 04 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution Has anyone tried to package Java 1.8 update 25 x86 using SWV? I've tried it a couple times on 2 different machines, both Win7 Enterprise x64, using the latest SWV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jason.f | 28 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Can someone please explain the whole process of Metering? In Help document only the process to create Metering package is mentioned but further process has not been ...
Forum Discussion by Rachna | 27 Oct 2014 | 4 comments