Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi, When i comment to any threads iam not getting any points. Why this happens? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Srikanth_Subra | 10 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution When I create a fourm disscusson, I get notified with an email that it was submitted. I do not get notified when somebody replies to the discussion. How do I change ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PD001 | 09 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Dears i have a problem with backupexcec 12.5 installed with sql express in windows server 2008 R2 the backup and restore jobs is done fine with no errors but i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hemagadro | 12 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all Using connect on chrome on my android phone. I can see posts which are solved from the list if posts, and on the post itself (at the top). I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob.Wilcox | 28 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi , i have been trying to sign the driver for windows server 2008 using codesigning certificate , but i do not know the proper steps required to sign the cert for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vikram90 | 29 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Admin, Today I have facing some issue regarding connect solution point. Someone wrongly select wrong comments and update the thread mark as solution, but when I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James007 | 24 Apr 2014 | 25 comments
I need a solution I don't have anything concrete, but it feels like this week the "http://www" and "https://www-secure" versions of Connect have started ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CRZ | 22 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, One of my customer wants to buy symantec Back exe and supoort licenses. Since they are an MSP they need to sign the relevant licensing agreement with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deepak77 | 18 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I've always liked the mobile interface that you get on the Connect Forums on say an Android phone.   I have a shiney new 8 inch Dell Tablet, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob.Wilcox | 18 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Started a new job and created a new SymAccount, then realized that I could just hcnage the old one.  How do I go about either deleting the new account or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hanskniep | 17 Apr 2014 | 1 comment