Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution e.g. on a Community Overview page you get the " All / Discussions / Articles / Blogs etc etc", " Can you solve these? / Recently Soved " and ...
Forum Discussion by Andy Welburn | 10 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Has this issue returned? https://www-secure.symantec.com/connect/forums/adm... Navigation etc seemed to be scr***d irrespective of whether logged in & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andy Welburn | 22 May 2012 | 20 comments
I need a solution Picture says it all really - when logged in only "Archiving & eDiscovery" & "Endpoint Management" are available from the drop-down ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andy Welburn | 23 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution Is anyone else getting these navigating around or is it just me? It almost always occurs when going from within a post back to the forum list via the header links ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andy Welburn | 09 Jan 2012 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) recently that may already be in hand? Under Profile /Overview - when clicking on any comment (beit discussion, article, ...
Forum Discussion by Andy Welburn | 30 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Noticed a little omission from the Product Overview pages: ***EDIT*** Then they seem to have re-appeared in the Backup & Archiving forum overview ...
Forum Discussion by Andy Welburn | 18 Jul 2011 | 2 comments
I need a solution Sort by "Recent replies" doesn't! Original poster for each post is showing as the last contributor on the page for every post on that page: Is ...
Forum Discussion by Andy Welburn | 24 May 2011 | 33 comments
I need a solution Has this been removed for a reason or are there issues? Are there any others that have "disappeared"? I know there's not much happening in that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andy Welburn | 21 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution Only a minor point but, since the recent changes, voting for a post does not update the vote count on that post until you next 'visit' that thread. ...
Forum Discussion by Andy Welburn | 24 Jan 2011 | 13 comments
I need a solution Anyone else having issues with content disappearing when they're logged in? Have found over the last few days that content just "disappears" - no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andy Welburn | 05 Dec 2010 | 16 comments