Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, After some advice. We are currently running Backup Exec 12 (not 2012) on a Windows 2003 server. The plan is to install a new 2008 server and put Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Figleaves | 23 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution currently we have a setup which is running Backup Exec 12.5 version, Need to install Remote admin console on a Windows 7 machine. Backup exec 12.5 does not support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sivaranjani | 16 Jul 2014 | 12 comments
I need a solution Hello guys, I had set Symantec Backup Exec to run under Administrator account. But I have shared folder in which under the security tab the Administrator account ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JJJCR | 14 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am working with backup to disk and then duplicate to Tape, Exchange 2007, Failure appeared when duplicate to Tape! It came from one Day to another! Error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chriscrytek | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Whilst we find this works intermittently, I wanted clarification on if this is a suppported configuration.   Backup Exec 12.5 ESXi 5.1 Update 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by be-nugget | 10 Jul 2014 | 2 comments
No I need a solution may i ask if i can get out the license key and i do not need to reconfig the same setting, can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NikiSa | 08 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All ,   First of all i would like to tell you the backup exec version & Tape library H/w details Backup Exec version : 12.5 Tape Library ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BALAJVAK | 17 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a device pool with 6 missing drves that I'm unable to remove all options are grayed out.  I've already tried deleting all devices, even those that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matt Tech | 12 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution The situation is this - I have a Dell PowerEdge Server running Back-up Exec 12.5, doing daily, weekly, monthly backups (the production server). I have a cloned ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pete Continental | 12 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution We are upgrading from Windows Svr 2003 32 bit to Windows Svr 2008 R2 64 bit. We will be installing Backup Exec 12.5 after the upgrade of the OS. Question is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kieselpj | 20 May 2014 | 2 comments