Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, i perform Backup-To-Disk Jobs on our NAS. After the fullbackup there is a job which duplicates the fullbackup. These bkf-Files are copied to a USB-Disk. ...
Forum Discussion by joachim_k | 30 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, We've recently upgraded our tape drive from HP Ultrium 960 to HP Ultrium 1760, as the old one died. After instalation the HP software can see the tape ...
Forum Discussion by eyeballpaul | 22 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Our external hard drive is failing and we will be replacing it. I noticed dozens of esent.dll files within directories that start with IMG. Are all of these necessary ...
Forum Discussion by RobbieTheK | 20 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am currently running BackupExec 12.5. Since I am going to upgrade my Exchange server to 2010, I realize that I can not continue to do backups with 12.5. Can I ...
Forum Discussion by Stephen Keating | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hello there. I am still getting to grips with BE 12. I have full weekly and daily backup configured, all appear to be working fine (no erros etc.) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jmcleancjc | 03 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution We are running Backup Exec 12.5, is it at all Vulnerable to ShellShock? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Helpmeplease123 | 29 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I've been asked to restore some Exchange 2003 mailbox backups from 2009. I have the tapes, they are mailbox-level backups (ie not file-level backups of the ...
Forum Discussion by AndrewDu | 09 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I have a question regarding deletion of catalogs. If I delete the catalogs, do I delete the entries for Backupsets? If so, how can I find out which Tape has the ...
Forum Discussion by chriscrytek | 09 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I'm running Backup Exec v12.5 and being supplied LTO4 tapes from another company that were created on Backup Exec 2010 (R3). Can anyone confirm that I will be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tristan.s | 07 Sep 2014 | 1 comment
No I need a solution I'm with the same case. But I still have to keep all catalogs and settings. So, first, ...
Forum Discussion by Diogo Martins | 29 Aug 2014 | 1 comment