Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Every day our backup fails with the error "The directory or file was not found, or could not be accessed." There is no pattern to the folders the it fails on ...
Forum Discussion by Roy Bridge | 19 Aug 2015 | 6 comments
As mentioned in die Compatibility Guides of Symantec Backup Exec are not able to backup multiple Oracle database versions that are installed on the same computer or RAC. This is not really contemporary today We had multiple times the request for ...
Idea by Lothar Müller | 29 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, My customer use Backup exec 12.5 for the backup of the Domino 9.0.1FP3/FP4 x64 on Windows 2008R2 or Windows 2012 64bit. I have read that the last ...
This issue has been solved
Forum Discussion by danielsandomin | 07 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone Have a problem here that's getting on my nerves! We use backup exec 12.0 that is installed on a Windows 2008 Server on our local domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 19 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution L.S. We run Backup Exec 12.5 rev 2213 In the days of limited tape space we had a selection list that excluded EXPIRED directories. Now we have a selection ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gijben | 06 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi everyone So I discovered a problem with our BackupExec12 setup, installed on Windows Server 2008 and has remote agent installed on all our other servers running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Ok guys I am going to go ahead and apologize... I am a novice with Backup Exec, I have a server running Windows Server 2003 Small Business.  This server is the ...
Forum Discussion by matt608 | 06 Dec 2014 | 9 comments
This fix comes from the forum post at  http://www.symantec.com/connect/forums/problems-expanding-backup-exec-reports-ie-11 . I went in and checked out the Javascript code that manages the report interactivity and figured out what needs to be ...
Idea by usafseic | 24 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Befor upgrading to Backup Exec 12 the backup run like a charm.  Using 400Gig LTO tapes.  I had a full backup everyday no problem.  Now when I come in to work backup ...
Forum Discussion by hacbmis | 14 Nov 2014 | 10 comments