Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I have read the multiple threads about VSS error messages that pop up when you install a new USB HDD for backups and I am experiencing the same challenge.  Even ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dan-Ottawa-Char... | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I've got that few times (Today 2 times), is there any article on this & whats the reason & how to fix this? ~r   BackUp Exec ...
Forum Discussion by akaki | 15 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Experts, We use Symantec Backup Exec 12.5 to backup files, on a Windows Server 2008 R2 formatted as NTFS, to LTO4 tapes. Is it possible to delete individual ...
Forum Discussion by Oliver Buckie | 15 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm experiencing extremely slow job rates and other odd issue's after changing our server that hosts Backup Exec. Previous setup - no ...
Forum Discussion by Richard_2222 | 14 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, In my backup exec 12 (ver-14). tryuing remove a server from the list in which never backed up anything. But after removing (right click & remove), that ...
Forum Discussion by akaki | 11 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution I get Symantec is inconpatible with this version of windows whe trying to install remote. OS Name    Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise Version   ...
Forum Discussion by gself | 08 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, I'll try to explain my problem but I don't speak very well english. I use BE 12.5 ans office 365 64bits. On every laptop in my company I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by damienpc31 | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I can get up to the finish stage for configuring storage.. BE then takes 30 seconds to "Create the storage" and brings up an option to "disconnect" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Charles Adamo | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have BE 2012 using an IBM ULT3580-HHD  tape drive and IBM 3573-TL library. Is there a way to have Backup Exec use the tapes based on Slot number? .  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 24 Mar 2015 | 3 comments