Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrade.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hi Team,          we are using BE 12.5. 3 months back i have restored some data's and now i need the restoration job log for audit purpose. I checked the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 04 Jan 2014 | 12 comments
I need a solution Hi Team,          Is it possible to take Microsoft SQL database backup from BE 12.5??? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 19 Nov 2013 | 9 comments
Hi,       Now a days most of the companys are using Virtual Servers. So we will make our product to support from Virtual Platform. (Ex.)  If we have Virtual Server (BE app installed); we will connect the Network cable or Fibre cable on Tape ...
Idea by vigneshwaran | 03 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Team,      We have symantec 12.5 & Library Dell PowerVault 132T. Backup jobs are not running. It's shows Ready, No Idle devices Available ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 20 Sep 2013 | 10 comments
I need a solution Hi Team,     We are using BE 12.5. Last 3 days our Exchange backup got failed. Please find the below error. Errors:            Backup- ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 30 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution Hi,       We are using BE12.5 and Dell PowerVault 132T Robotic Libraries with 2 LTO3 drives. Now it's intermitiately showing Offline. How to resolve this ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 17 Apr 2013 | 2 comments
I need a solution Hi,     We are using BE 12.5. It's working fine in previous days. now that application running slow. Due to this i'm unable to run the job's. ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 17 Apr 2013 | 1 comment
I need a solution Hi,      We are using BE 12.5. It's installed on Dell Server; Operating Syatem is Windows Server 2003. My Question is If the server hardware/OS corrupetd. How ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 10 Apr 2013 | 1 comment
I need a solution Hi Team,     Currently we are using BE 12.5 on Windows Server 2003. Now we are going to upgrade BE 2012. Kindly provide the what are the pre-requirement for this ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 20 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Hi,     I run the catalog of one media and it's running 30mins, but byte count is 0. How to i run the full catalog with full data's. Hello ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 26 Dec 2012 | 2 comments