Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, SQL backups have been failing on 2 BE2012 servers recently with the same error message: V-79-57344-65088 - WARNING: The DBCC NEWALLOC command requires SA ...
Forum Discussion by MDLBT | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I have a Windows 2003 R2 Standard Server where the drives died so I need to do a complete rebuild of OS. I am running Symantec Backup Exec 12. What is the ...
Forum Discussion by Sabre17 | 17 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Backup failed and found this errors below. Error: Verify- \\servername1\System?State \\CUSTPORTAL01\System?State Unexpected end of backup set ...
Forum Discussion by iv3lclown@gmail.com | 14 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm Luca. I have SBE 12.5 with the last updates. I notice this while doing the backup : Error e0008445 ...
Forum Discussion by Luca Samiolo | 14 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, My customer use Backup exec 12.5 for the backup of the Domino 9.0.1FP3/FP4 x64 on Windows 2008R2 or Windows 2012 64bit. I have read that the last ...
Forum Discussion by danielsandomin | 07 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution HI All, I am trying to add new server in backup exec 12.5. However when i am trying to authenticate remote server using system account i am getting access denied. ...
Forum Discussion by jit2s5 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution As per subject; have a client running BUE 12.5 SBS edition on SBS2011 (Server 2008 R2, Exch 2010).  Am i better to do a full uninstall then reinstall of BUE2015 or run ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ArnieO | 26 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Question: Are the new licenses working, despite the red "key " icon and the "Unknown Option" listing as shown below? Windows 2008R2 SP1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tagin | 22 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Good morning, my name is Luca. I installed on a server backup exec 12.5 with all available updates. To back up we have a librerira Automated Tandberg ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Luca Samiolo | 20 Jun 2015 | 23 comments
I need a solution I had a Windows 2003 SBS running what I think is Symantec Backup Exec 12D. On my system I have 11D client installed. Short story: Our Windows 2003 SBS machine ...
Forum Discussion by yuppicide138 | 12 Jun 2015 | 2 comments