Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have installed BackupExec2013 in a Win7 computer, so I run the back up and got the following files: MINACO2-SCADA.sv2i MINACO2-SCADA_C_Drive002_i001i.v2i ...
Forum Discussion by claudiadescalera | 12 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Backup exec 11d on Windows server 2003 We've had backup errors since before I started working my current job, so I'm attempting some cleanup. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ski_lake_erie | 13 May 2015 | 3 comments
I need a solution Does encryption work on LTO 3 with Backup Exec 11d, I remember seeing the option for encryption in network and secutiry tab long ago, but i donot see the option ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Doolze | 06 May 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all, I am using Backup Exec 11d v7170 Quickstart Edition on a Windows 2003 server. During a recent backup, I noticed that the sshd files in my misc folder were ...
Forum Discussion by RamonaX | 13 Apr 2015 | 4 comments
Webcast Thu, 23 April, 2015 - 10:00 - 11:00 PDT Join our upcoming webcast to learn about the top ...
Event by Elspeth Magoria | 09 Apr 2015 | 1 comment
A 20-year Retrospective "Study the past if you would define the future." – Confucius ...
Blog Entry by Glen Simon | 30 Mar 2015 | 1 comment
You need to act NOW On July 14th, 2015, Microsoft will end support for all versions of Windows Server 2003. This means that Microsoft will no longer offer support, security patches and ...
Blog Entry by Digital_Kru | 05 Feb 2015 | 0 comments
summary Update 03/03/15  - Backup Exec now supports  Amazon EC2 Cloud Backup & Restore with AWS Storage Gateway VTL We are excited to announce Amazon Web Service (AWS) ...
Blog Entry by @BackupMikko | 18 Dec 2014 | 1 comment
This fix comes from the forum post at  http://www.symantec.com/connect/forums/problems-expanding-backup-exec-reports-ie-11 . I went in and checked out the Javascript code that manages the report interactivity and figured out what needs to be ...
Idea by usafseic | 24 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Experts, Running SBE 2010 R3 i can not get the services started on symantec, all backup jobs failing. This happened when one of our old domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AIRay | 10 Nov 2014 | 4 comments