Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi  I have  windows 2003 server with Backup exec 11d installed. Now we have purchased a new Dell R630 Server, installed Windows 2008r2. Since 11d is not ...
Forum Discussion by Blrvenky | 30 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution I have installed BackupExec2013 in a Win7 computer, so I run the back up and got the following files: MINACO2-SCADA.sv2i MINACO2-SCADA_C_Drive002_i001i.v2i ...
Forum Discussion by claudiadescalera | 12 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Backup exec 11d on Windows server 2003 We've had backup errors since before I started working my current job, so I'm attempting some cleanup. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ski_lake_erie | 13 May 2015 | 3 comments
I need a solution Does encryption work on LTO 3 with Backup Exec 11d, I remember seeing the option for encryption in network and secutiry tab long ago, but i donot see the option ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Doolze | 06 May 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all, I am using Backup Exec 11d v7170 Quickstart Edition on a Windows 2003 server. During a recent backup, I noticed that the sshd files in my misc folder were ...
Forum Discussion by RamonaX | 13 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Experts, Running SBE 2010 R3 i can not get the services started on symantec, all backup jobs failing. This happened when one of our old domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AIRay | 10 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Buenos días. Tenemos una instalación de Backup Exec 11d, que realiza copias de seguridad en una biblioteca de cintas. Queremos actualizar a Bacup Exec 2014, esta vez ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlmarting | 27 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Support, Recently, our company already have the GSS2.0 license. My Question: Considering the license permission, can I copy the ghost.exe and merge it ...
Forum Discussion by Spring Quain | 17 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, We have a frustrating issue with a customer at the moment and have exhausted our options so it would seem. They are planning a server upgrade in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andrew Davenport | 08 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Symantec Community, I've hit a brick wall with this.... we are running Backup Exec 11d Rev 7170 SP5 and Hotfix 70 on a Windows 2003 SBS. We just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by capone | 02 Oct 2014 | 9 comments