Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Getting this error at one of our sites backing up a SQL 2005 server there. I am backing up other SQL 2000 and 2005 servers at other sites without problem. This ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 26 Nov 2007 | 3 comments
I need a solution Is backing up exchange 2003 using GRT working properly now with the most recent hot fixes? I have not followed the progress over the last few months. Thanks ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 12 Nov 2007 | 7 comments
I need a solution We are retiring an existing CPS server and installing a new one. I dont have a problem with re-downloading the data again, but how do you point existing CPS ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 06 Nov 2007 | 4 comments
I need a solution So I see these types of errors are still occuring for tons of customers and I am getting extremely sick and annoyed! We have these kinds of errors happen after a few ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 01 Nov 2007 | 4 comments
I need a solution We have been running backup agent version 6235 without problem. Since updating 11d with the latest hotfixes through live update some of our server's backup agents ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 16 Oct 2007 | 1 comment
I need a solution Problem were having with backup exec 11d and tape libraries is anytime the media is changed in the library we have to manually rescan it under the devices screen. ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 10 Oct 2007 | 2 comments
I need a solution This is still an ongoing problem with all the latest hotfixes! If you modify a job sometimes the status sits at queued on the next scheduled start time and sometimes ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 20 Sep 2007 | 0 comments
I need a solution I have roughly 1tb of protected storage through CPS. I would like to move this data to a different larger volume on our SAN that can easily be increased as volume ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 07 Sep 2007 | 8 comments
I need a solution At one of our remote sites we have an Exabyte VXA-320. We are running BackupExec 11d there. We have two sets of 10 tapes each that are rotated weekly. I have been ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 04 Sep 2007 | 2 comments
I need a solution I would like to configure backup exec to NOT mark the job failed if a corrupt message is encountered in the mailstore. What registry change will allow this. I know ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 20 Aug 2007 | 2 comments