Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution BE 11d build 7170 sp2. I have been swapping between 2 USB drives for backups. They are assigned different drive letters and have worked fine for the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 20 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution A stoopid user deleted about 40 directories of critical information.  I am trying to restore them.  After I have selected the directories to restore and go to run ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 08 Jan 2008 | 0 comments
I need a solution Recently Backup Exec crashed corrupting some of it's files.  Neither uninstall on the cd or thru windows control panel would work.   I had to brute force delete ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 28 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution A stoopid user deleted about 40 directories of critical information.  I am trying to restore them.  After I have selected the directories to restore and go to run the ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 02 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution We no longer use the tape drive for backups.  The backups go to USB drives.  Under the "Devices" tab it shows the tape drive is in use even when no job is ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 18 Oct 2007 | 0 comments
I need a solution My backup to disk is running very very slow all of a sudden.  about a week ago it started taking 20+ hrs for 36GB backup which used to take ~2hrs.  The last time I ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 08 Oct 2007 | 2 comments
I need a solution Build 7170 SP1   I get the error below when trying to restore a single task in a public folder.  I've changed credentials to the admin and tested them ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 11 Sep 2007 | 1 comment
I need a solution Is there a hot fix list for build 7170 like this one for build 6235?   Yes I know I can go to the downloads section for the latest hotfixes so you don't need ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 02 Aug 2007 | 2 comments
I need a solution Has anyone been able to successfully restore a public folder item from an exchange GRT backup using the following method?   ---GRT backup to disk ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 02 Aug 2007 | 2 comments
I need a solution AOFO Freezes our server when backing up.  Are there any known situations or configuration changes I can make to fix this.  It used to work flawlessly but one day ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 04 Jun 2007 | 1 comment