Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hello  I need to test BE10 on tape library that has many slots and robotic is there is any software can i use it to create VTL    please give me link to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A.sherif | 02 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution On our datacenter we have DPM 2012 but we need to test BE10 13.0 on production at the same time that DPM working, once backup exec working fine backup and restor we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A.sherif | 16 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution Bonjour à tous, Je me demande comment je peux sauvegarder mon NAS(NAS4FREE) avec le logiciel Backupexec 2010 R3 ? car le logiciel ne veut pas se connecter a un ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tilou2991 | 20 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello! I have been searching alot and found several articles about the Backup Exec's maximum path limits for BE 2010 and newer versions. I keep running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jukka_H | 17 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution In reference to the above mentioned old thread, I'm having the same problem (old BE V9.1 that I would like to use on a W2K3 based intranet, need SP5). As the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gerhard Stark | 04 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I need access to service packs and/or patches for this version of Bexec. Where can I download from please?   Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sidkn33 | 06 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hey, We are currently using Netgear ReadyNas 2100 are facing problems with the backup. The differential backsup full data every time it runs.We generally have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjay manghnani | 24 Dec 2013 | 11 comments
I need a solution I am using backup exec 2010 R3, where my inventory job is failing with error "incompatible media". I checked my tapes they are good, the strange part is that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yogo | 26 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, We have backupExec 10 running in windows 2003 and we want to migrate it to a winXP machine. How can I do that? Is it possible to import all my configuration? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by juliano1kl | 09 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution I have Windows 2003 Server RS running Backup Exec 10d and have data around 300GB but it doesn't take the backup in one tape (LTO3). Before it used to work fine ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amshaikh | 04 Dec 2013 | 6 comments