Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi. I'm doing daily backup jobs (Backup Exec 2010 r3 and WS2003r2) to a NetApp and it's all OK. But... I always have a "The media server was unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Diegazo | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I've been looking into protecting our backup tapes with either encryption or password protection. We basically perform a backup to disk onto the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chrisb2012 | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   Does anyone know if there are issues with Exchange GRT backups in this configuration.  We were having the issue before installing SP4 but this service ...
Forum Discussion by MK@work | 17 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Here is the scenario, datacenter blew up.  Only have a single server, os installation media, backexec installation media, and tapes with full backups. 1) Can you ...
Forum Discussion by BL BL BL | 15 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I have one Backup exec 10.0 in my server. When I insert some tape into the backup device, I got "Media is unrecognized" message but for another ...
Forum Discussion by Vsys | 11 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution My situation is identical to this: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ver... However, the "solution" has vanished. Due to some ...
Forum Discussion by halfnode | 16 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a Dell Powervault 124T and run Backupexec v10d. Up until recently I could unlock slots by using the export function and then remove the tape manually. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fergot | 09 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution We have six Win2k3 STD Servers operating with BUE 10d and need to add IDR, OFO, CPS and SQL options. Ver 10.x has passed EOL, so there is no support, no new licensing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skyroof | 04 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution bonsoir  à tous je viens encore solliciter votre aide à corriger une erreur de sauvegarde sous symantec Backup Exec 2010 r2. en effet je viens de supprimer et ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karaguer | 24 May 2014 | 3 comments
I need a solution bonjour les techniciens je des soucis que je voudrais vois soumettre dans le bute de trouver des solution. j'effectue mes sauvegardes avec symantec backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karaguer | 22 May 2014 | 3 comments