Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When encrypting backup exec tape, the encryption requires a passphrase but I believe it is also tied to the user, so a quick scenario based question. Backing up ...
Forum Discussion by CA443 | 24 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We are using Backup Exec 10.0 to back up Windows 2008 servers to a NetApp FAS270.  All of our servers except one are working successfully; when I look at the ...
Forum Discussion by t_harding | 24 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hello! I have been searching alot and found several articles about the Backup Exec's maximum path limits for BE 2010 and newer versions. I keep running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jukka_H | 17 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution I am using two 1TB external hard drives for my backups which I use 1 at a time swapping them out twice a week. This was working fine in the past but recently I am ...
Forum Discussion by sfucheck | 04 Nov 2013 | 1 comment
I need a solution We are trying to backup a drive located on our server which is mapped to our unix server. The drive is mapped through NetDrive the backup destination is USB drive ...
Forum Discussion by DDS_Support | 24 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, I am using symantec backup exec 10d to take backup of my 6 windows based and 1 linux based server. Symantec is taking too much time to take weekly full ...
Forum Discussion by vishnudabholaka... | 04 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution This error comes and goes. I was able to succesfully backup the DC 10 times. Then for some reason is failed on Friday and again on Monday. However when I ran it ...
Forum Discussion by nmatveeev | 31 Jul 2013 | 14 comments
I need a solution Hi,   I have recently installed a new Kerio mailserver in our network and disabled all Microsoft Exchange services on our SBS2003 server. Now I get this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by termeerj | 12 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution Can someone tell me if i am Wrong. I am backup up Exchange directly to tape without passing to disk first. From reading it seems that the only way to restore using GRT ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Payzoneltd | 18 Jun 2013 | 9 comments
I need a solution   Hello, I can not install the Remote Agent Backup Exec 2010 R3 on Win Server 2008 R2 to backup Exchange 2010. Domain account with full administrator ...
Forum Discussion by DenisFrolov | 29 Apr 2013 | 10 comments