Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Backup- \\MSSTO\Microsoft Information Store\First Storage Group Unable to attach to \\MSSTO\Microsoft Site Replication Service\SRS Storage. V-79-57344-33932 - Unable ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 21 Dec 2006 | 1 comment
I need a solution I get this error message when I backup Exchange 2003 mailboxes: Incremental and differential backups are not possible, because Microsoft Exchange is configured for ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 13 Dec 2006 | 0 comments
I need a solution When I do incremental jobs on CPS protected folders it dosnt make incremental but FULL backups... I dont backup snapshots but rather the folders directly via the ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 23 Oct 2006 | 0 comments
I need a solution Just a simple question... We have a 2 Xeon 3.0GHZ CPU DELL server with 4GB ram for our CPS installation. We have 15 offices around the country we backup. A ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 16 Oct 2006 | 3 comments
I need a solution We have a Dell PV 132T robot and normaly a write/read error on a 200/400 GB tape is between 0-50... Lately it has gone up on some tapes to 200... and even 400 on ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 04 May 2006 | 2 comments
I need a solution The pair on source computer 'FSKSD', destination computer 'BKSTO01' for job 'FSKSD' canceled due to an error. : NT error 0xC000000D ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 20 Apr 2006 | 4 comments
I need a solution Well, I dont seem to be able to figure this out and the other post I made seems to go unanswered so I�ll try to recapitulate what has happend so far... :) When I go ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 20 Apr 2006 | 8 comments
I need a solution Backup- \\MSSTO02\Microsoft Exchange Mailboxes Warning: Unable to backup the attachment data associated with one or more messages. Some messages and their attachments ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 18 Apr 2006 | 11 comments
I need a solution Wierd problem that started a few days ago. When I want to do a restore I cant seem to find ANYTHING to restore. All it shows me is 1 day (random it seems) and only ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 04 Apr 2006 | 4 comments
I need a solution Snapshots - Do ALL servers need to use "Volume shadow copy" active to work? I have enabled it on all 2003 servers but I have 1 server with 2000 and one ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 30 Mar 2006 | 1 comment