Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Our weekly / monthly tape jobs are getting queued when the reach about 200gb. We get the alret message "Please insert overwritable media into the robotic ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 01 Aug 2006 | 5 comments
I need a solution Is it possible to run a report on the Central Admin Server, that reports on the jobs that have been running the managed media servers as well? I want one report for ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 24 Jul 2006 | 3 comments
I need a solution I wish to create some custom reports using an external reporting program called Crystal Reports. Which database fields will i need to use to extract information such ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 23 Jul 2006 | 1 comment
I need a solution Is it possible to run a report and then have the report emailed to you? thanks 0 dont ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 23 Jul 2006 | 1 comment
I need a solution We are getting the following error, while trying to back up a SQL database. The backup of said database has been working fine for a very long time, then we suddenly ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 22 Jun 2006 | 7 comments
I need a solution This week when iam running my weekly backup, the jobs stops and becomes queued about half way through at about 200 gigs. There is an alert that says to 'Please ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 29 May 2006 | 7 comments
I need a solution When i try to install Service Pack 1 for backup exec 10d, it fails and the following error is logged in windows event viewer: ; Product: Symantec Backup Exec for ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 22 May 2006 | 7 comments
I need a solution Why do the backup exec services just seem to stop whenever they feel like it? Its like they think 'hey its time to run a job, lets stop the services!!!" ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 18 May 2006 | 11 comments
I need a solution We have about 100 Users running the DLO, we are using Backup exec 10d. I have noticed that a lot of users DLO is disabled (grayed out.) I have removed the DLO from ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 11 Apr 2006 | 4 comments
I need a solution Iam testing out how to restore active directory, i have restarted the DC in Directory Services Restore Mode, and now when i go to restore the system state and the ...
Forum Discussion by Luca Salvatore | 04 Apr 2006 | 3 comments