Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I installed 10d server on my Windows 2003 R2 server and realized after the install I didn't have IIS installed so I installed that and then tried to install the ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 25 Jul 2007 | 0 comments
I need a solution I know that the Continuous Backup 10d Admin guide is online, but is there an online Admin guide for just BE 10d?   0 ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 22 Jun 2007 | 1 comment
I need a solution I'd like to have our pimary backup server in our main office and a secondary backup server in one of our remote offices. Here is the senario I would like to ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 21 Jun 2007 | 6 comments
I need a solution I'm running an LTO-2 external tape drive (Certance Iltrium 2), on a Dell PowerEdge 2550 (dual processor and 4GB Memory) running Windows 2003. Whether I do a ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 14 Jun 2007 | 17 comments
I need a solution For some reason anytime I restart the server (Windows 2003), that has BE 10d installed the login credentials for the BE services get reset and I have to manually type ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 13 Jun 2007 | 0 comments
I need a solution I'm running BE 10d for Windows 2003. We currently use it for tape backups. I also use IronMountain which has a web interface that allows me to manage me backups ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 17 May 2007 | 4 comments
I need a solution I've noticed that whenever I reboot the server (BackupExec 10d), the BackupExec service won't auto logon. I have to go into services and manually insert the ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 16 Apr 2007 | 0 comments
I need a solution I'm getting the following error when backing up my database server. Can someone help? Job Completion Status Job ended: Thursday, December 28, 2006 at ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 28 Dec 2006 | 4 comments
I need a solution I'm getting the following error just after my backup job starts. It's acting like the login credentials are wrong, but they haven't changed. Any ideas? ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 26 Dec 2006 | 2 comments
I need a solution Since CPS came with BE 10d I installed it. The admin manual says that it "integrates" with BE? All I want to do is allow users to restore their own files on ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 07 Dec 2006 | 3 comments