Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution One of our Win2K/SP4 servers running BE 9.0/4454 has been giving the error about "Directory not found. Can not backup directory ..." on every job.  I read ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 31 Jan 2008 | 1 comment
I need a solution This ProLiant DL380-G3 running Windows 2000/SP4 server and BE 9.1 rev 4691 had been getting good backups for a long time, until the other day when it suddenly ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 12 Sep 2007 | 1 comment
I need a solution On this Win2K/SP4 server running BE 9.1, I see two old AOFO cache files orphaned in a volume that is supposed to only host the server's page file.  This ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 21 Aug 2007 | 5 comments
I need a solution One of our Win2K/SP4 servers running BE 9.1 R4691 started throwing errors today that led me to find this 51MB file, named "_BEFspCacheFile*218.VSP", stuck in ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 02 Jul 2007 | 3 comments
I need a solution I've had some tape problems recently with one of our Win2K/SP4 servers running BE 9.0 R4454. I'm trying the suggestions in article 273455. I want to ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 13 Feb 2007 | 1 comment
I need a solution Today I get this error every time I try to run a catalog job in prep for a restore. I had run an inventory on the selected autoloader slot successfully. Error: ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 05 Feb 2007 | 5 comments
I need a solution We run BE 9.1 rev 4691 on this Windows 2000/SP4 server. It's had a DAT-20/40 drive and had been working fine for a long time until the backups began to exceed ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 21 Dec 2006 | 7 comments
I need a solution We are running BackupExec 10d rev 5629 on a particular server, and I want to install SP2. The instructions state that you need to reinstall the remote agents on all ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 10 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution I'm trying to restore our Exchange mailbox store from a tape created originally on that server with BE 8.6. But since those tapes were written I've moved its ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 12 Oct 2006 | 2 comments
I need a solution This server is running Backup Exec 10.0 Rev 5484, and the jobs are backing up to an internal DAT72 tape drive. Recently I was asked to restore a lost subfolder, and in ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 10 Oct 2006 | 9 comments