Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When Restore image windows server 2003 (32bit and 64 bit) or 2008 by symantec system recovery 2013 sp2 during restore show up 2 messages about 2 drivers Netwok and ...
Forum Discussion by malkayyal | 21 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I'm using SSR 2013 SP2 trial version on a GPT/UEFI computer. When an image recovery attempted within windows, the available recovery points are listed as UEFI ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GMul | 17 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution How can I improve off-site copy performance via FTP? Is there any "undocumented" tuning feature or is any RFE required to achive that?    SSR ...
Forum Discussion by H1ro | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I'd like to see the resolution for this (SSR 2013 Desktop Edition) for Windows 8.  I get the alert at random intervals and it pops up Windows Explorer on my ...
Forum Discussion by MikeInPoulsbo | 28 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I have problem with backups on some of computers in our network enviroment. I have tried everithing what found on Symantec Connect but nothing helps for ...
Forum Discussion by spurspld | 27 Jun 2014 | 3 comments
Twitter via #BETALK Fri, 27 June, 2014 - 11:00 - 12:00 PDT Join Symantec Backup Exec experts for a ...
Event by nisharamach | 24 Jun 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, Back in October 2013, a support case that I opened with Symantec in relation to failure of the Elitepad 900 G1 to boot into ...
Forum Discussion by Orson100 | 08 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution     Hi,   i want to convert a backup file from Symantec System Recovery 2013 (sv2i) file.   the machine is a Windows 7 64 bit, with 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rukraft | 03 Jun 2014 | 16 comments
I need a solution Hi all Apologies if the answer to my question is elsewhere, but I could not find a concise answer and I am new to Symantec products. I've purchased a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marty Sage | 31 May 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I'm using SSR 2013 together with the management console. I have a backup policy distibuted to 270 workstations, the policy runs each weekend and ...
Forum Discussion by KVERMEE | 27 May 2014 | 3 comments