Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a laptop with 2 internal hard drives (C: and D:).  C: crashed.  I have backups on both D: (the 2nd internal hard drive) and an extrnal hard drive (WD MyBook WS ...
Forum Discussion by websitehelper | 16 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I need a command line document of SSR 2013 . 0 Commands for what? Install Commands for ...
Forum Discussion by rashi.jain | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I'm migrating to new hard drives in a Dell R720 server, with the PERC6i controller. I'm running SSR2013 11.0.2. Here is my plan, let me know if I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robvm | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Forum I have a Windows 2008 R2 server with UEFI . The server has 2 partitions - one system EFI partition and one partition with OS. Im using SSR 2103 to ...
Forum Discussion by Peter Marker | 14 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution I have two computers with the same GUID in Altiris Agent.  So I deleted them from SSR-MS, then reset Guid (AeXAgentUtil.exe /resetguid), and then restart agent. But ...
Forum Discussion by markus_m | 14 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Do you need a license for each agent with SSR? Trying to install an agent but is asking for a license key. I thought you only needed a license for the console. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by St123 | 13 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, As i am running the symantec daily backups and the daily backup's image file used to be of more than 250 GB,But from last 2 days i am observing the ...
Forum Discussion by adnan addy | 13 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi! I am experimenting with Symantec System Recovery 2013 and host-level Hyper-V VM backups in Windows Server 2012 R2. My observations are as follows: 1. ...
Forum Discussion by Anguel | 11 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Hi! I am evaluating Symantec System Recovery 2013 and backed up a Hyper-V VM from the Hyper-V host (Windows Server 2012 R2). This seems to work fine so far. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anguel | 11 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I have a customer that earlier this year were attacked by a "ransomware" virus, that encrypted all data on two Windows 2008 servers. The customer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Peter Marker | 11 Apr 2014 | 2 comments