Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello  everyone. We need to configure email quarantine Alert against emails of some specific users . I want to receive quarantine alert of my Top management meaning if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 15 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi my customer want to make a cluster between to sites, both have the same exchange server, the idea is to have full redundancy in the case of failure, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lotan | 25 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all , Current version of SMG is 10.5-2 running with a single control center and 3 Scanners on diffrent boxes. I recevied this notification   Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 11 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all , I need you help really appreciate if some can 1 can help me Inbound emails from a single particular domain are being Aborted ( connection timeout) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 09 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi! What about OpenSSL bug? Mail gateway are affected! https://www.openssl.org/news/secadv_20140605.txt L. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pap.laszlo | 24 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hello together, hope someone can help me out. We got a request to deliver messages ONLY with special Sender addresses to an External SMTP/S Smart host Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Contonso | 20 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All My SMG filter shown in the message audit log that the sender was sent from none. However there is a ip that filter receive from, can i know under what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chhowa | 09 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I would like to know whether it is possible to modify an email address with Symantec messaging gateway. The problem I am having is that my lotus notes mail ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gavinash | 22 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I just updated my Messaging Gateway 10.5 to the latest version 10.5.2-3 im not able to connect to the web interface anymore. Did you changed the URL of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by levd | 05 May 2014 | 7 comments
I need a solution Hello team when i tried to update my SMG running 10.0.1 to 10.0.3 I got the following error. I tried to repeat the process multiple times but recieved the same error. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 21 Apr 2014 | 10 comments