Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi to all, i have installed on a client, brightmail solution, and one of the techguys from that client is asking me if there is a posibility and how to configure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 23 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I run SBG on 8360 appliances (1 cc + 2 scanners). The actual version of SBG is 8.0.2. I have some problems with bmserver jobs. I thing that I must upgrade my ...
Forum Discussion by JFBeghin | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I installed Symantec Messaging Gateway 10.5 in my corporate network in virtual environment, with one network interface.  My mail server is Microsoft ...
Forum Discussion by karinjo | 19 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I'm a new of Symantec Messaging Gateway. There is on my appliance, an email pending. It is not sent to destination, reporting this error: ...
Forum Discussion by GianClaudio | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Can anyone provide me the steps to upgrade the version of SMG from 10.5.2-3  to 10.5.3-4. As i am getting e-mail regularly that new virus filter is ...
Forum Discussion by ndutt | 09 Jan 2015 | 1 comment
SSL has long been the foundation of secure Internet communications. At the tail end of 2014, several vulnerability postings battered and bruised the SSL protocol and a POODLE was a primary wagger of that tail. Luckily SSL's stronger sibling, TLS, ...
Article by Art_P | 08 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Folks, I get this email below from my Symantec Messaging Gateway v10.5.1 intermittently during off-peak hours: The swap space utilization on the following ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 21 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Dears, I have a problem with the inbound mail flow after i have installed SMG virtual Appliance. i have an Exchange Mailing Servers 2013 with 2 mailbox and 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We are using SMG 10.5.2-3 and we had scheduled daily backup once in a day but we are not getting email notification that either backup os completed sucesfully ...
Forum Discussion by ndutt | 18 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Using the Symantec Messaging Gateway 8360, we would like to place inbound/outbound interfaces on the same network (different IPs) (same DMZ).  Are there any ...
Forum Discussion by Jack Jack | 18 Dec 2014 | 1 comment